Persbericht: Daniël Ost en Friday openen exclusieve winter boutique aan de kust

Bijzondere bloemen en uniek cashmere veroveren het mondaine Knokke-Heist

Knokke-Heist – Vermaard Belgisch bloemenhuis Daniël Ost en luxe label Friday slaan de handen in elkaar en openen op vrijdag 7 september een exclusieve winter boutique. Liefhebbers van de bloemsierkunst en high-end winter wear kunnen vanaf dit najaar tot eind december terecht voor een unieke shopervaring in het pand op de Kustlaan 255 in Knokke-Heist.

Hofleverancier Daniël Ost zal naast de kunstige florale boeketten en de klassieke boeketten voor particulieren en winkels, de klanten in Knokke-Heist creatief ondersteunen met volledige decoraties op maat. Met het oog op de feestdagen biedt het huis een service aan huis aan voor iedereen die de feestdagen aan zee stijlvol wil vieren.

Naast uiteraard ons uitgebreid assortiment bloemen kunnen klanten bij ons terecht voor onder meer kerst- en tafeldecoratie. Van verrassende handgemaakte kerstornamenten tot een volledige florale sfeerschepping, een interieur wordt al snel magisch door de gepaste tafelschikking en het gebruik van de juiste accessoires.”, vertelt Creatief Directeur Nele Ost die de klanten in Knokke zelf zal bijstaan.

Friday werd opgericht door Charlotte De Knibber en Nathalie Van Der Kaaij die beiden hun sporen reeds verdienden in de retail en sinds 2016 hun creatieve krachten bundelen. Hun label staat gekend exclusieve materialen zoals cashmere en bont in een wereld waarin gedurfde stijl het nooit zal afleggen tegen vluchtige mode. De doorgedreven aandacht voor materialen van topkwaliteit, in combinatie met verfrissende en gedurfde ontwerpen, zorgen voor out of the box ideen zoals de ondertussen welbekende cashmere joggings.

In onze ontwerpen zoeken we steevast naar verfrissende klasse die ver voorbijgaat aan wegwerpconfectie en vluchtige mode. We geloven niet in rages, maar in schoonheid en ontwerpen net als andere exclusieve merken steeds meer kledij die in elk seizoen kan worden gedragen. Typerend voor onze kleding zijn de gedurfde kleurpatronen en vormgeving die exclusief en toch jong aanvoelt, nooit in of out, maar altijd getuigend van een tijdloze elegantie die durf en karakter uitstraalt.”, vertellen de bezielsters van het label.

Adres: Kustlaan 255 – 8300 Knokke
Openingsuren: maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11u tot 18u (Daniel Ost van 9u tot 18u30), op zondag van 11u tot 18u.

Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviewaanvragen, gelieve contact op te nemen met:
Wavemakers PR
Elke De Mayer
0485 75 28 66
elke@wavemakers.eu

Contacteer ons
Over Daniel Ost

Belgian Flower House.
🇧🇪 Sint-Niklaas | Brussels | Knokke